adutov

BridgeCool.com

> Domov

Torej bridge!

F.A.Q.

1: Se igramo z roboti? Ali igram z računalnikom ali s pravimi igralci ?

Igrate se z roboti, ki ne uporabljajo samo svoje umetne inteligence, ampak tudi stotine milijonov cloveških odlocitev, ki so jih prej sprejeli pravi igralci. Ko gre za puzzle igre, imajo roboti svoje meje in noben ne more nadomestiti finesa cloveške odlocitve, zato smo prilagodili nasprotni koncept: to so roboti, ki jim pomagajo ljudje.
Ko mora programska oprema sprejeti odlocitev, pogleda v bazo podatkov za cloveško odlocitev, ki je cim bolj podobna situaciji, v kateri se nahaja. Dejansko smo že trideset let zbrali osnovo vec sto milijonov podatkov. Tako je lahko zvest igralec videl nasprotnika, ki je igral karto, ki jo je pred leti igral sam. Igranje na ta nacin je najboljši nacin, da resno ocenite svojo uspešnost, saj vaši robotizirani nasprotniki v nobenem primeru ne morejo izmenjevati informacij brez vašega znanja.

2: Kako to, da lahko pri istem dogovoru roboti za drugimi mizami napovejo ali začnejo na drugačen način?

Robot upošteva človeške odločitve (glejte 1. vprašanje), ki jih sprejmejo igralci, ki so odigrali posel na položaju, ki ni Jug. Na tekmovanju imate lahko dva igralca, ki kličeta različno z istimi kartami.
Ta koncept, značilen za našo spletno stran, bolje ustreza realnosti resničnega sveta, za razliko od strani, katerih roboti vedno igrajo na iste karte ... in nam zato ne omogočajo, da bi cenili človeško raznolikost.

3: Kako lahko pregledamo podatke? Kako preveriti štetje? Jaz sem gospodar in igra nasprotnik!?

Če ste v dvomih, lahko preverite dokaz blagovne znamke in potek posla, oglas za oglasom in artikel za artiklom, s klikom na tablo z rezultati.

4: Rad bi poznal partnerjevo metodo, pa tudi metodo svojih nasprotnikov. Kje najdem pojasnila o tem?

Ste pogledali komentarje oglasov? Morate klikniti kartico dražbe, ki je postavljena na mizo, da bi razumeli konvencijo oglasa.

5: Ali lahko izberem svojo pogodbo?

Ker robot upošteva človeške odločitve (glejte vprašanje 1), smo zaradi doslednosti izbrali eno samo konvencijo: 5. major, 1ST 15-17H, 2SA 20-21H, 2tile siljenje, 2detelja mocno nedoloceno, 2srce in 2pik šibko, Stayman, Blackwood 30-41, Cue-bid, Relay, Teksas in manjši.

6: Ali robot vedno sprejme najboljšo možno odločitev? Ali je namen vaše strani naučiti se igrati?

Naše spletno mesto ni namenjeno izobraževanju. Robotove odločitve niso nujno najboljše. Poleg tega lahko temeljijo na človeških odločitvah, dobrih ali slabih (glejte 1. vprašanje). Vabimo vas, da si ogledate rezultate drugih tabel, da vidite dobre in slabe strategije. Najboljši način za izboljšanje je vadba!

7: Ali obstaja način za ponovitev dogovora? Kako lahko izboljšam svojo igro s kartami?

Kot na pravem tekmovanju: karta položena, kartanje odigrano.

8: Dražbena škatla in kartice so premajhne. Kaj lahko naredim ?

Poskusite prilagoditi zaslon na pravo velikost z načinom lupe (v mnogih osebnih računalnikih kombinacija tipk Ctrl + ali Ctrl -) ali povečavo v meniju brskalnika. Za vsako prilagoditev boste morali osvežiti stran.

9: Igre prehitro minejo, nimam časa razmišljati. Mašina igra zame. Lahko upočasnimo igre?

Vzemite si čas za igro in uporabite nastavitve udobnih možnosti (to je bela puščica na rdečem ozadju, zgoraj levo na igralni podlogi).

10: Kako videti prejšnji pregib? kje so osvojeni triki?

Kliknite na zadnjo stran pregiba, da si ogledate njegovo vsebino.

11: Okvara

Ko imate tehnično ali prikazno težavo, lahko, kot na večini spletnih mest, poskusite posodobiti stran s povzetkom spletnega mesta. Če želite to narediti, v večini brskalnikov preprosto kliknite simbol krožne puščice, ki se običajno nahaja na vrhu strani v vrstici, kjer se nahaja naslov spletnega mesta. V nasprotnem primeru poskusite počistiti zgodovino brskalnika in ne uporabljajte priljubljenega ali zaznamka, ki ustreza stari različici našega spletnega mesta. Po potrebi izbrišite piškotke.


nazaj na povzetek